Recensioner

Oavsett om det gäller rökning, alkoholmissbruk, dålig självkänsla, fobier eller trauma. Efter tusentals sessioner med klienter från hela världen har jag tydlig statistik som visar att de flesta upplever förändringar i sina liv efter endast 1 till 4 sessioner.


På YouTube finns över 80 testimonials och hypnos "före och efter"-videor från mina klienter runt om i världen. Dessa kan ge dig en inblick i effekterna av NLP & Hypnos.

Självkänsla & Rädsla


"Jag har gått till psykologer till o från under 25 års tid men aldrig blivit hjälpt på djupet. Idag blev jag guidad av Alexander för att lösa upp gamla programmeringar och den timmen gjorde mer för mig än alla timmar o pengar jag lagt på terapi hittills.Vilken skillnad! Jag är blown away!Tack Alexander för en tryggt, erfaret och proffsigt möte!"

Tina


"Hej Alexander! Nu när det har gått tre dagar efter min hypnossession hos dig och jag har smält det som hände vill jag bara tala om att jag känner mig som en ny människa. Så befriad och lättad! Det är underbart att ha fått kontakt med mig själv och mitt hjärta igen efter alla dessa år. Det är så häftigt, (ja nästan komiskt ibland)när jag får svar från mitt inre, sanna jag, som är helt tvärtemot vad den vuxna Rosie med alla sina mönster och föreställningar har varit säker på varit sant. Jag är så glad över att jag gjorde detta och är verkligen tacksam för din hjälp. Jag har hittat en riktning och stabilitet i mig, som känns helt ny, men mycket trevlig. Stort tack! Rosie"


"Jag kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander. Det var som att genomgå flera års terapi på 90 minuter.

Jag hittade minnen hos mig själv som har haft stor påverkan på mig som person och min självkänsla som jag hade förträngt och på så sätt kunde jag bearbeta dem om lämna dem bakom mig.

Det var en häftig och befriande upplevelse!"

Josephine


"När du tror du provat allt och hittar tillslut Alexander så ångrar du dig att du inte hittade honom först! Jag har aldrig vågat ge mej på min rädsla och sanningen och säga så har jag trott att ingen kunde hjälpa eftersom det legat så djupt rotad i mej, så långt tillbaka som barndomen. Alexander guidade mej igenom rädslan, jag fick tala till den, se på den och konfrontera den genom lugna instruktioner, tydligt upplägg och det gav ett lugn trots den smärtan, rädslan och paniken jag gick igenom. Hjälpen jag fick av honom höll i sig i flera dagar och jobbar än idag i mitt sinne. En riktigt grym människa som vet vad han gör och använder sig av ett lugn och trygghet som gör att man vågar möta de största hindren man fått under livet. Han är med och lyssnar på varenda ord du säger och är riktigt lyhörd. Jag rekommenderar varmt Alexander!"

Kristina S.


"Hej. Det var ett tag sen jag hade hypnos session med dig. Här kommer feeback Jag känner mig fri i mig själv, är som att jag på riktigt lever. Bryter upp min 23 åriga trygghet och kastar mig ut i det okända och efter hypnosen känner jag ingen rädsla. Jag känner och vet att livet finns för mig och att mina önskningar blir uppfyllda. Jag har till och med gjort saker jag inte gjort tidigare pga osäkerhet och rädsla. Jag känner också en annan positivitet än tidigare. Tack för all hjälp du är grym på ditt job."

Ramona Wigren

Fobier & Trauma


"En session med Alexander och min fobi är väck. Det låter helt oroligt men jag lovar, det är sant! Min fobi för spindlar har präglat mig hela livet och nu är jag inte rädd längre. Helt otroligt! Vill också ge Alexander en STOR eloge för sitt bemötande mot mig innan sessionen, jag ville avbryta pga av ångest men tack vare sitt professionella bemötande så kunde han få mig lugn och trygg. Det var en upplevelse som inte går att beskriva, den måste upplevas! Med jag lovar er, ni kommer inte att ångra er. Stort tack Alexander för din hjälp från mig och min son (han är så fascinerad över detta och sååå stolt över sin mamma). Tack"

Ronja Johansson


"Led av grav social fobi och har isolerat mig i 5 år, i mitt hem. andas nu med hela kroppen, nåt jag inte heller gjort på flera år och Det är tyst i mitt huvud. Jag är mycket lugnare med nästan ingen ångest alls och redan samma dag utmanade jag mig själv och åkte till köp centrum och satt still mitt bland allt folk utan att det berörde mig. Varje dag har jag gjort något och idag är det dag 4 dagen sen hypnosen och jag har hälsat på Min syster som jag heller inte varit hos på fem år. Jag upplever mig själv i balans och att vara ute är riktigt underbart! Min ångest är i princip borta och Alexander gav mig livet tillbaka"

Pernilla


"I många år har jag haft en väldigt, väldigt stark flygrädsla, vilket har resulterat i att jag undvikit att resa utomlands. Bara tanken av ett flygplan gav mig tryck över bröstet och panik. När jag tänkte mig in i känslan av att sitta i ett plan började jag gråta och bli kallsvettig. Jag kunde verkligen inte förlika mig med tanken av att behöva flyga, hur fint och bra det än skulle vara när jag kom fram. Det gick bara inte.

Efter år av undvikanden beställde min man en resa åt oss för att överraska mig. Han tänkte att det var det enda sättet att få med mig på, för han visste att svaret skulle bli -nej, om han hade frågat mig. Jag fick som förväntat panik när han berättade detta för mig, jag var helt paralyserad i en vecka. Det enda jag tänkte på var flygplan, från första stunden jag slog upp ögonen till att jag sov på kvällen. Både min hjärna och kropp hade panik och gjorde alla de rutinmässiga förberedelserna för flykt. Det var en otroligt jobbig tid då jag så gärna ville resa men hade accepterat att det aldrig kommer att gå.

Jag försökte verkligen bota min rädsla med allt, - trodde jag. Läste ett flertal böcker om flygrädsla som både terapeuter och piloter hade skrivit. Kollade också igenom varenda klipp på youtube om flygrädsla men ingenting hjälpte. Jag hade bestämt mig för att inte följa med på resan. Dagen innan avfärd fick jag ett tips om Alexander, att han kunde ta bort fobier. Trodde knappt att det var sant, min starka rädsla kunde väll aldrig gå bort efter ett möte… men så fel jag hade.

Efter mötet med Alexander var rädslan HELT borta!! Det är bland det sjukaste och häftigaste jag varit med om. Det fanns INGEN rädsla kvar överhuvudtaget, när jag försökte intala mig själv att -” Du är ju rädd för att flyga Malin”, men tanken kunde inte fastna. Jag undrade varför i hela världen jag skulle vara rädd för att flyga? Allt tryck över bröstet försvann, all min rädsla och kroppsliga reaktioner var som bortblåsta. Kan än i dag knappt förstå det." Malin

Beroenden & Beteenden


”Efter att jag nästan gett upp hoppet om att jag ska klara av att sluta röka så kom jag i kontakt med Alexander. Det hände något redan under första samtalet med Alexander. Hoppet om att det är möjligt att äntligen bli icke rökare, kom tillbaka.

Redan efter första sessionen av hypnoterapi kände jag att det är så enkelt att låta bli cigaretter. Något som var omöjligt för mig var nu plötsligt så enkelt och självklart. Det kändes underbart och riktigt glädjande. Längtade till den andra sessionen. Ganska skön känsla att sitta där, helt avslappnad i både kropp och tankar. Känns som att det ger även andra positiva effekter , inte bara hjälp att sluta röka. Det som förvånade mig mycket är att det finns inga abstinens besvär. Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt när jag först hörde det. Jag tänkte att abstinensbesvär hör väl till när man ska sluta röka. Men inte efter hypnoterapi. Det är så himla underbart att känna den här friheten från nikotinberoende. Kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander till alla som vill sluta röka”.

Sabina Music


"Hej Alexander!

Jag var hos dig för en session på kvällen den 19/1, torsdagen för 2v sedan och det handlade om ett för mig nästan desperat behov av hjälp för att bryta mitt alkoholmissbruk.

Jag var i ärlighetens namn lite skeptisk innan sessionen och under och precis efter den så tänkte jag att "inget hade ju hänt". Dock är det som så att systembolaget i Lerum har varit ett av de systembolag jag frekvent har handlat alkohol i och på väg hem från din lokal, så passerade jag systembolaget och för första gången på många år så körde jag faktiskt raka vägen hem och stannade inte för att handla.

Det har nu gått 2v och jag har inte druckit en droppe alkohol. Faktum är att jag har besökt köpcentrum och promenerat förbi systembolag som jag tidigare aldrig har kunnat hålla mig ifrån - och nu har jag inte ens tänkt på det. Då drack jag alkohol nästan varje dag förra året som kontrast.

Vid något tillfälle har jag känt ett sug och blivit påmind om den avslappnande effekten som alkoholen ändå har, den där initiala bedövningen, men något hände inom mig den veckan då jag besökte din lokal. Jag kan inte svara på om det enbart berodde på hypnosen, eller kanske en kombination med min viljestyrka som vill återfå friheten och kontrollen av mitt liv, men dessa två veckor har gått förvånansvärt bra. Jag har liksom inte ens ägnat tankeverksamhet åt alkoholen alls.

Jag måste fortfarande vara på min vakt och se till att fortsätta på inslaget spår, men jag är otroligt tacksam över att ha blivit av med "impulsen" att åka och köpa alkohol. Sömnen har blivit bättre, jag har sparat över 2500 kr bara sedan vi sågs som jag annars hade lagt på alkohol och jag mår överlag så mycket bättre även om det kommer ta minst en månad till för min kropp att hela/läka efter alkoholens förgiftning.

Stort tack för ditt engagemang och för hypnossessionen!"