Alexander Herold: En Resa Mot Personlig Frihet och Självbestämmande


Verksam i Sverige i 20 år, med en imponerande erfarenhet av att guida tusentals individuella sessioner och utbilda över 100 deltagare som NLP Practitioner.

Framgångsrikt genomfört företagsutbildningar för några av Sveriges största infrastrukturbolag.


Min egen resa började vid 18 års ålder, drivet av en traumatiskt upplevelse som blev startskottet för mitt brinnande intresse för personlig utveckling. Målet sedan dess har varit att dela med mig av verktygen som hjälpte mig att skapa en stark inre frihet, trygghet och självrespekt.


Min Filosofi: Empowerment och Positiv Inverkan

Jag tror på individens inneboende potential, som ibland kan begränsas av emotionella blockeringar och negativa beteendemönster. Genom att arbeta med det undermedvetna sinnet kan vi skapa djupgående och varaktiga förändringar.


Min Historia: Från Dröm till Verklighet

Intressant nog kom jag först för ett år sedan ihåg min dröm från 13 års ålder att bli terapeut. Den drömmen har blivit en kraftfull verklighet under min 30-åriga resa inom personlig utveckling. Jag är certifierad Coach och Organisations Coach, NLP Trainer, och Hypnoterapeut. Dessutom har jag ackumulerat erfarenhet från att ha arbetat som chef och projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt.


Vår Gemensamma Resa: Din Frihet Börjar Här

Mitt uppdrag är klart - att hjälpa dig och andra att leva fria, självbestämda liv. Genom individuella sessioner och företagsutbildningar strävar jag efter att skapa en miljö av glädje, energi och medmänsklighet.

Podcast & Masterclass

Uppvaket Podcast


Jag var med i olika podcaster. Här kan du lyssna på en.

Fika och Falafel Podcast


Jag var med i olika podcaster. Här kan du lyssna på en annan.

Masterclass


Jag har hållit flera webinar och masterclasses om hypnos och NLP.

Här kan du lyssna på en av dem.

unsplash