Text and video testimonials from all over the world.

VAD KLIENTER SÄGER

What clients say / Was Klienten berichten

"Alexander Herold jag vet att du levererar precis det du säger "den bästa versionen av sig själv" till dina medmänniskor. Med din potential plockar du verkligen fram det bästa hos dina medmänniskor. Med din holistiska syn, och förmåga att bryta mönster så är ingen utmaning för stor. Jag kan varmt rekommendera dig som coach."

Petra Mårtensson


"Är du redo för förändring? Då är det Alexander du ska ta hjälp av! Alexander guidar dig till vilken metod som passar dig bäst. Kanske har du saker/tankar från det förflutna som kanske inte ens tillhör dig. Vill du bli fri från gammalt, rensa tankarna och komma till insikt, då är Alexander bäst. Jag har haft fantastiska resultat med hjälp av Alexander, på kort tid. Jag vill varmt rekommenderar dig att ta hjälp av Alexander oavsett ditt utgångsläge. Det här är på riktigt, det funkar!"

Sofia S


"Alexander helped me get rid of my full-time smoking since about 12 years back with hypnotherapy. With his professionalism and great understanding, he helped me to take the control back from the cigarettes. It was my first time trying hypnotherapy and Alexander walked me through every step prior to the sessions, ensuring me that I would be fully conscious during the whole time, and that we would be working in an extremely relaxed state of mind. I felt that I could be completely open and honest with him without any judgments. Thanks to him, I took the brave step of leaving the old me behind and I quit smoking over the course of two sessions, after 12 years! I really enjoyed working with Alexander and absolutely recommend you having a chat with him if you’re looking to get rid of a bad habit, phobias or just finding your way in life."

Liona


"Som många andra går jag igenom perioder av stress, man kan känna sig övermäktigad av alla krav, alla möjligheter, alla förpliktelser, Alexander föreslog en hypnos session och jag antog hans erbjudande. Det var en kraftfull upplevelse då jag insåg att mycket av min stress inte satt i de faktiska händelserna idag utan han guidade mig igenom möten från olika delar av mitt liv som jag såg skapat stressen jag kände idag. När jag fick möte den, förstå den och acceptera den, så släppte mycket av stressen - självklart försvann inte situationen för det, men mina negativa känslor till den situationen minskade kraftigt vilket gav mig klarsyntheten att se nya möjligheter och vägar som gjorde att jag kunde hantera de krav, möjligheter och förpliktelser jag hade (och släppa flera!). Tack igen för en kraftfull upplevelse Alexander!"

Daniel Wood, Entreprenör och Investerare


”Efter att jag nästan gett upp hoppet om att jag ska klara av att sluta röka så kom jag i kontakt med Alexander. Det hände något redan under första samtalet med Alexander. Hoppet om att det är möjligt att äntligen bli icke rökare, kom tillbaka.

Redan efter första sessionen av hypnoterapi kände jag att det är så enkelt att låta bli cigaretter. Något som var omöjligt för mig var nu plötsligt så enkelt och självklart. Det kändes underbart och riktigt glädjande. Längtade till den andra sessionen. Ganska skön känsla att sitta där, helt avslappnad i både kropp och tankar. Känns som att det ger även andra positiva effekter , inte bara hjälp att sluta röka. Det som förvånade mig mycket är att det finns inga abstinens besvär. Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt när jag först hörde det. Jag tänkte att abstinensbesvär hör väl till när man ska sluta röka. Men inte efter hypnoterapi.  Det är så himla underbart att känna den här friheten från nikotinberoende. Kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander till alla som vill sluta röka”.

Sabina Music


"I Shamsher Sagoo, truly testify the 2 sessions I had with Alexander were exceptionally successful and Brilliant. I was able to address my Childhood trauma which I have lived with since the age off 5. I have managed to get the inner strength which was lacking for me to live a life in full and without being selfish and putting myself first.I have been bullied, singled out and lacking  the true love I wanted from my father.Through the sessions I have been able to forgive my father and MOVE on with my life.

I'm so grateful to Alexander for getting me out of the lost state of mind body and Spirit. Thank you and God Bless you."

Shamsher Sagoo


"Jag har provat på det mesta från läkare, psykologer och även medium, men tyvärr utan resultat. Med Alexanders hjälp löste jag roten till problemen på endast två tillfällen. Hypnosen har löst känslor och jag har fått ett helt nytt tänk kring det mesta. Är både förvånad, tacksam och nöjd. Kan varmt rekommendera Alexander om man vill ha effektiv hjälp att gå ned på djupet av problemet."

Veronica


"Har just haft en choaching med Alexander, jag säger bara wow.

Han plockade fram viktiga verktyg att jobba med,jag älskar själv att använda metaforer, och nu plockade han fram detta som går enkelt att använda i praktiken.

Jag kan verkligen rekommendera Alexander när du kört fast I livet, eller behöver choaching samt vägledning,han har många års erfarenhet och många verktyg att dela med sig av."

Jörgen


"Alexander har med sin unika förmåga fått mig att prova på Hypnoterapi, något som jag aldrig ens haft en tanke på att prova. Det var en fantastisk upplevelse och omtumlande. Jag ger mina varmaste rekommendationer och hoppas att många prövar hans metod och behandlingar. Att stärka sin tro på sig själv, eliminera tvivel och rädslor kring utmaningar är en mycket bra investering i sig själv. Det tycker jag alla människor är värda!"

Therése Wåglund-Rytter


"Efter sessionen har jag känt mig piggare, gladare, lugnare, stabilare och mer avskalad på något sätt. Känner mig mer som jag och känner mig inte lika rädd för saker längre. Jag har fått ett bättre självförtroende och en bättre självkänsla och bryr mig lika mycket om vad folk tycker om mig på samma sätt som tidigare då jag brydde mig väldigt mycket om det och gjorde saker för att bli omtyckt och vara till lags. Känner mer att andra får väl tycka som de vill då. Det känns väldigt skönt och nu upplever jag mitt sanna jag. Jag grubblar inte och ältar på samma sätt som tidigare och upplever att tjattrandet i mitt huvud som också hackat och tryckt ner mig, den rösten har tystnat. Jag har alltid haft en slags ensamhetskänsla inom mig trots att jag haft människor omkring mig men i dag märkte jag att det har försvunnit och det kändes så bra. Jag är oerhört tacksam för den här behandlingen som jag fick och jag vill varmt rekommendera den till andra människor. Jag har provat många olika terapiformer och även hypnosterapi samt andra alternativa metoder men det här var den i särklass bästa och som har gett mig väldigt mycket bara de här dagarna som gått sedan sessionen. Jag ser fram emot hur det kommer bli de närmaste dagarna och om det kommer bli någon förändring som jag kommer märka i andra situationer. Vill säga till andra som har någon form av bekymmer som man lider av att inte tveka att ta kontakt med Alexander och att bli hjälpt. Alexander är oerhört professionell och vet vad han håller på med och det är så häftig upplevelse att bli guidad av honom. Tusen tack."

Susanne


"Jag har fått hypnosterapi av Alexander i syfte att släppa blockering som jag har efter att jag hade formulerat ett problem som sträcker sig långt tillbaka. Jag blev överväldigad av resultatet jag fick redan efter den första sessionen som hölls på distans. Alexander inger förtroende och den avslappning som jag fick resulterade i en fantastisk känsla som dröjde sig kvar flera dagar. Jag ser fram emot fortsatta sessioner och jag är så tacksam att jag får möjlighet att bli coachad av Alexander. Alexander som  är coach och hypnoterapeut har lång erfarenhet vilket gör att man känner tillit och förtroende för honom. Jag rekommenderar honom varmt."

Anette


"En session med Alexander och min fobi är väck. Det låter helt oroligt men jag lovar, det är sant! Min fobi för spindlar har präglat mig hela livet och nu är jag inte rädd längre. Helt otroligt! Vill också ge Alexander en STOR eloge för sitt bemötande mot mig innan sessionen, jag ville avbryta pga av ångest men tack vare sitt professionella bemötande så kunde han få mig lugn och trygg. Det var en upplevelse som inte går att beskriva, den måste upplevas! Med jag lovar er, ni kommer inte att ångra er. Stort tack Alexander för din hjälp från mig och min son (han är så fascinerad över detta och sååå stolt över sin mamma). Tack"

Ronja Johansson


"Efter flera års personlig utveckling, tog jag hjälp av Alexander för att lösa problem som jag inte var medveten om. Efter 3 hypnos sessioner fick jag tydliga resultat på alla plan. Fysiska värk och låsningar som har släppt några dagar efter,en förändrat/förbättrad kropps känsla och självbild/självkänsla. Känner mig piggare,gladare och har lättare att ta mig an livets utmaningar. På en annan plan så har jag en ändrad förhållningssätt till situationer där jag skulle känna mig mindre värt eller ta på offer koftan. Enkelt sagt: livet känns lättare och roligare! Tack,Alexander"

Monica Bot. NLP Coach


"Tack Alexander

Jag har lagt mig utan ångerst sen i fredes och vaknat utan ångerst, åkt bil till affären flera gånger och kan jag se ut, utan att behöva distrahera min ångerst med att städa golvet i bilen under färden,

Den svåraste ångersten som suttit i bröstet/lungorna, har flyttat ner till magen, vilket är en stor lättnad

Jag har välldigt mycket i mitt bagage, som behöver lösas upp, men detta var absolut en början, och jag kommer boka in fler tider framöver

Så tack igen Alexander "

Sandra


"Hej, jag har fått en session med Alexander Herold

för fobi och dåligt självförtroende. Det var fantastiskt att få hjälp att hitta min inre styrka och säkerhet på så kort tid så jag trivs med mig själv bättre idag. En händelse på sjukhus när jag var liten har påverkat hela mitt liv utan att jag har vetat om det. Jag tänker boka in fler sessioner för jag märker hur snabbt det ger resultat och att det inte var svårt att bli hjälpt . Har ju faktiskt provat tre olika typer av hypnos terapi på annat håll tidigare men det har inte hjälpt. Så mycket tacksam för denna metod."

Karin


"29/3 2021 a day to remember

Idag har jag fått hypnos för min ormfobi, som har funnits så länge jag kan minnas och trodde aldrig någonsin jag skulle skriva detta inlägg.. ormfobin har verkligen begränsat mig och jag vill ta kontrollen på mitt liv och utvecklas mer, detta var ett sätt i rätt riktning.

Så Alexander körde EN hypnos session (wow behövdes bara en) via zoom jag låg hemma i min trygga soffa medans han via sin plats guidade mig till mitt inre för få bukt på var i mitt liv min ormfobi skapades, för fobier är inget man föds med.

Efter närmare en timme så vaknade jag upp så lugn och harmonisk märkligt jag var vid medvetande hela tiden under session och kan minnas vad vi pratat om.

De avslutades med att ha visade bilder på diverse ormar på slutet och de berörde mig inte alls mot tidigare då jag varken kunnat se på bild film, leksakormar ännu mindre i verkligheten.

Så nu i dagarna har jag promenerat i skogen utan att va livrädd för varje steg jag tar då bara vetskapen av ormar finns i skogen gjort mig livrädd gråtfärdig och chockad tidigare.

Har även sett på national geographic

Tänk att få plocka svamp eller bara gå ner själv till stranden, ett stenkast ifrån min systers sommarhus

Inom snar framtid så kanske jag håller i en sådan, eller så struntar vi i det och nöjer mig med att bara låtar dem va.

Har ni en fobi så är det verkligen på tiden att bli av med den för den begränsar dig och dags ta kontrollen över ditt liv.

Tack Alexander Herold

jag kommer boka in fler sessions framöver"

Meénakshi


"Här får du lite respons från mig angående två sessioner med dig.

Det du kunde hjälpa mig med känns som att det har sjunkit in i mitt undermedvetna. Den oroande klumpen som jag har haft i mellangärdet har släppt. Mina tankar känns lättare och det jag vill tro känns nu sant. Jag känner verkligen att jag är älskad och önskad av mina föräldrar men de har inte haft förmågan att visa mig det på ett kärleksfullt sätt. Jag förlåter mig själv för att jag har lagrat en massa undantryckta negativa känslor men jag var rädd och vågade inte då och nu får jag göra det på mitt sätt utan deras närvaro. Det är framförallt inte mitt fel att det blivit så. Jag har fortfarande alldeles för spända mag och ryggmuskler men det kanske kan lätta mer

med tiden. Min självkänsla känns bättre och jag jobbar med att bekräfta mig positivt dagligen."

Birgitta


"Jag vill varmt rekommendera Alexander för sina unika kunskaper och förmågor inom hypnoterapi och coaching. Alexander har bla hjälpt mig lösa upp gamla undermedvetna minnen som omedvetet påverkat mitt liv. Genom att lösa upp dessa minnen, har mitt liv påverkats mycket positivt. Tack Alexander!"

Claes-Göran Hammer, Executive coach


"Jag kan rekommendera hypnoterapi, då det genom ens undermedvetna tar fram händelser tidigare i livet som Alexander hjälper en att förändra synsättet på som bromsar/hindrar en från att komma runt ett problem. Det jag gillar mest är svaren på frågorna kommer ifrån en själv i ett medvetet och avslappnat tillstånd. Tack Alexander!"

Thomas Holén, Project Manager


"Led av grav social fobi och har isolerat mig i 5 år, i mitt hem. andas nu med hela kroppen, nåt jag inte heller gjort på flera år och Det är tyst i mitt huvud. Jag är mycket lugnare med nästan ingen ångest alls och redan samma dag utmanade jag mig själv och åkte till köp centrum och satt still mitt bland allt folk utan att det berörde mig. Varje dag har jag gjort något och idag är det dag 4 dagen sen hypnosen och jag har hälsat på Min syster som jag heller inte varit hos på fem år. Jag upplever mig själv i balans och att vara ute är riktigt underbart! Min ångest är i princip borta och Alexander gav mig livet tillbaka"

Pernilla


"Jag fick äran att prova en Hypnossession med Alexander för en vecka sedan. Jag hade formulerat ett problem som hindrade mig i min personliga utveckling, som jag därför ville gå till roten med. Trots att sessionen ägde rum på distans, lyckades Alexander få mig att slappna av så djupt att jag kunde göra jobbet som krävdes i en situation från det förflutna. Jag kände mig totalt avslappnad och komfortabel med Alexanders guidning och tycker att han med små medel, kan åstadkomma förändringar på djupet. Jag kan varmt rekommendera Alexander som coach och hypnoterapeut. Han har flera NLP utbildningar för att kunna jämföra och bilda sina egna uppfattningar. Han skapar trygghet och inger förtroende."

Annika


"Alex created a safe space in his hypnosis session, I'm able to go back in time and I able to forgive my parent, then I'm able to open my heart to receive love and give love back to my parent, Alex is good in what he doing, if you need to free yourself, Alex can help you."

Jang Pimvisat, Love & Tantric Relationship Coach International Speaker


"Jag visste inte vad jag skulle vara med om när jag bokade min hypnoterapi med Alexander. Men något hos honom fick mig att känna mig väldigt trygg, jag hade en bra känsla när jag pratade med honom och det fick mig att våga prova. Det ångrar jag absolut inte. Det var fantastiskt, omtumlande och känslosamt. Efter en session känner jag ett lugn i kroppen som jag inte vet när jag kände senast. Jag kan varmt rekommendera Alexander"

Helen, Fotograf


"Jag gjorde en session med Alexander för några dagar sedan, och för mig blev det en kraftfull upplevelse. Det som jag ville ha hjälp med var en stor sorg innom mig. Med hjälp av Alexanders guidning gick jag in i mitt mörker för att förstå vad denna oändligt stora sorg kom ifrån. Mitt i "resan" befinner jag mig plötsligt i ett mörkt kallt vatten och håller på att drunkna. Människor står runtomkring och tittar på mig, det var dom som kastat i mig där. Ingen gör något för att hjälpa mig, och flera avlägsnar sig från platsen. Jag gör heller ingenting för att ta mig upp. Varför? Då fick jag en riktig aha upplevelse! Likadant som andra människor har ratat mig, har jag ratat mig själv i alla dessa år! Jag har inte kunnat älska mig själv, för jag lärde mig att jag inte var älskvärd! När detta gick upp för mig så kände jag hur sorgen lättade. Tyngden i hjärtat släppte när jag högt vågade säga att jag älskar mig själv. Ett stort ljus fyller nu upp detta mörker. Jag har släppt sorgen, sorgen över att inte älska mig själv är borta, för nu kan jag äntligen våga säga att jag älskar mig själv. Nu först kan jag bli mitt sanna jag! För mig är detta frid och frihet! Jag kan mycket varmt rekommendera en session med Alexander! Men minns att allas resa är olika. Följ bara med så kommer du att få uppleva Din resa!"

Ann


"Hej Alexander,

Tack för senast! 

Jag känner mig lättare idag och även fast jag inte riktigt kan sätta fingret på det så är jag mer harmonisk i mig själv och pratar mer gott om mig själv. 

Jag älskar mig själv

Jag är fin

Jag är bra

Jag är fantastisk

Jag är lycklig 

Jag kan göra precis vad jag vill

Dessa meningar hänger kvar hos mig och jag använder dom så ofta jag kan. 

Livet flyter på lättare och saker börjar hända för mig. 

Tack så mycket för hjälpen!"

Evelina

 


"Det finns ingen som Alexander! Fantastisk hypnoterapi och underbar coaching.

Han levererar!

Jag rekommenderar Alexander det fullaste och ger högsta betyg och expertis"

Anna


"Jag kan verkligen rekommendera hypnoterapi hos Alexander. Det var som att genomgå flera års terapi på 90 minuter.

Jag hittade minnen hos mig själv som har haft stor påverkan på mig som person och min självkänsla som jag hade förträngt och på så sätt kunde jag bearbeta dem om lämna dem bakom mig.

Det var en häftig och befriande upplevelse!"

Josephine


"Hypnoterapi med Alexander och jag kan bara säga WOW!

Det var det häftigaste jag varit med om och känslan efteråt kändes som om jag svävade och att jag skulle kunna springa maraton .

Energin bara bubblade och det tog ett bra tag innan jag tänkte att vad var det som hände.

Kan även tillägga att jag inte lagt i en prilla sedan kl10,00 igår torsdag och nu är det fredan kl05,30 och fortfarande ingen prilla men det var inte för att jag skulle sluta snusa som vi gjorde detta så det blev en bonus för min del .

Tack, Alexander och ni som tvekar gör inte det."

Ann-Catrine


"Vad har hänt ?

Jag har skrivit ner sedan vi hade hypnos terapi för att hålla koll på vad som hänt.

Den lugnare och mera harmoniska Anki har kommit tillbaka sakta men säkert. Stressar inte upp mig för städningen eller över små skitsaker nu. Det är nästan, bara nästan roligt att städa :)

Lever för dagen och ser framemot vad den har att erbjuda. Jag förstår nu att sorgen efter pappa var mycket större och djupare än jag själv trodde och jag känner att det även var skuldkänslor inblandat utan att riktigt förstå varför för både jag och mamma kunde ju inte göra så mycket mera än det vi gjorde.

Jag kommer nu i fortsättningen att göra det JAG vill göra och inte anpassa mig efter vad andra vill tycker och tänker. Snusningen är nu ett minne blott och det ser jag verkligen som en bonus, tack! Tack för att du är en sån otrolig fantastisk människa som kan hjälpa oss som behöver hjälp.

Massor med kramar från en mera harmonisk Anki!"


"Alltså det känns som att jag faktiskt mår väldigt bra.

Dagarna efter var jobbiga. Väldigt trött och utmattad, men det räknade jag med.

Sen kommer liksom insikt på insikt.

Har börjat säga att Jag älskar mig varje dag. Alltså varje dag!

Idag kom jag på att det är inte orden utan handlingen som faktiskt visar om jag älskar mig själv.

Känslan kan få komma men att inte gå på den. Göra det min kropp och knopp behöver och längtar efter.

Känner mig liksom lite pånyttfödd.

Knäppt och härligt på samma gång.  Jag är gladare."


"TACK !!! Känner mig som en helt NY MÄNNISKA. Är såå otroligt Tacksam över att du hjälpte mig hur man känner LYCKA IGEN.

Tänk att få känna en sån här LYCKA igen. Det trodde jag aldrig skulle kunna ske. Men Holy Moly Jag känner EN BUBBLANDE LYCKA IGEN OCH VILL BARA SKRIKA UT DEN. TJOOHOO."

Annelie


"I många år har jag haft en väldigt, väldigt stark flygrädsla, vilket har resulterat i att jag undvikit att resa utomlands. Bara tanken av ett flygplan gav mig tryck över bröstet och panik. När jag tänkte mig in i känslan av att sitta i ett plan började jag gråta och bli kallsvettig. Jag kunde verkligen inte förlika mig med tanken av att behöva flyga, hur fint och bra det än skulle vara när jag kom fram. Det gick bara inte.

Efter år av undvikanden beställde min man en resa åt oss för att överraska mig. Han tänkte att det var det enda sättet att få med mig på, för han visste att svaret skulle bli -nej, om han hade frågat mig. Jag fick som förväntat panik när han berättade detta för mig, jag var helt paralyserad i en vecka. Det enda jag tänkte på var flygplan, från första stunden jag slog upp ögonen till att jag sov på kvällen. Både min hjärna och kropp hade panik och gjorde alla de rutinmässiga förberedelserna för flykt. Det var en otroligt jobbig tid då jag så gärna ville resa men hade accepterat att det aldrig kommer att gå.

Jag försökte verkligen bota min rädsla med allt, - trodde jag. Läste ett flertal böcker om flygrädsla som både terapeuter och piloter hade skrivit. Kollade också igenom varenda klipp på youtube om flygrädsla men ingenting hjälpte. Jag hade bestämt mig för att inte följa med på resan. Dagen innan avfärd fick jag ett tips om Alexander, att han kunde ta bort fobier. Trodde knappt att det var sant, min starka rädsla kunde väll aldrig gå bort efter ett möte… men så fel jag hade.

Efter mötet med Alexander var rädslan HELT borta!! Det är bland det sjukaste och häftigaste jag varit med om. Det fanns INGEN rädsla kvar överhuvudtaget, när jag försökte intala mig själv att -” Du är ju rädd för att flyga Malin”, men tanken kunde inte fastna. Jag undrade varför i hela världen jag skulle vara rädd för att flyga? Allt tryck över bröstet försvann, all min rädsla och kroppsliga reaktioner var som bortblåsta. Kan än i dag knappt förstå det.

Men… dagen efter satt jag på ett flygplan?? Jag var helt orädd på planet, det är svårt att beskriva men jag kände mig lugn och så trygg när jag flög. Tänkte att det här måste vara för bra för att vara sant, jag kanske blir rädd på resan hem. Men nej, samma trygghet när jag satt på planet igen.

Kan inte nog tacka dig Alexander för att du tagit bort min flygrädsla och gjort det möjligt för mig att få upptäcka världen.

PS!! Vi håller redan på att planerar in nästa resa i Augusti."

Malin


"Jag har varit mera extrovert än tidigare och har utmanat mig och spontanpratat med folk som jag inte känner och det har känts helt naturligt. Den kritiska, anklagande rösten kommer nog lära sig snart att det inte finns plats för den längre. Vardagssituationer har i alla fall blivit lättare, det känns lättare och roligare att umgås med folk."

Sanna

 

"Efter hypnosen med Alexander så fylldes mitt inre med kärlek som jag så länge har saknat. Jag gav rådet till mig själv att skratta mer och jag skrattar även om det är tungt som i vanliga fall hade gjort mig irriterad.

Jag gjorde en önskan för 26 dagar sedan och i igår fredag så fick jag min högsta önskan uppfylld som jag vill ge mig själv och mina barn. Jag tror på LOA och att detta gav mig en högre frekvens. Tack för din insatts den har hjälpt mig från första stund vi vara klara."

Becca


"Hej. Det var ett tag sen jag hade hypnos session med dig. Här kommer feeback Jag känner mig fri i mig själv, är som att jag på riktigt lever. Bryter upp min 23 åriga trygghet och kastar mig ut i det okända och efter hypnosen känner jag ingen rädsla. Jag känner och vet att livet finns för mig och att mina önskningar blir uppfyllda. Jag har till och med gjort saker jag inte gjort tidigare pga osäkerhet och rädsla. Jag känner också en annan positivitet än tidigare. Tack för all hjälp du är grym på ditt job."

Ramona Wigren


"Idag har jag varit med om en fantastisk upplevelse jag har varit hos en man som jobbar med hypnos som har hjälpt mig med mina alla traumer och blockeringar och min självkänsla säger bara woooow vilken upplevelse kan verkligen rekommendera er att gå till honom såååå tacksam"

Aydin Arzu


"Öppnar dörren och känner förväntan. Vad kommer att hända? Är nervös men hör ett glatt "Hej". Känns lite lugnare men ändå nervöst. Sätter mig i stolen och vi pratar lite. Alexander undrar om jag vill veta vad som ska hända. Ja det vill jag. Han berättar lite och jag känner mig lite lugnare. Han ber mig titta i taket på en fast punkt när vi börjar. Jag tittar på en krok. Jag undrar om det här kommer att gå eftersom jag har kontrollbehov och många blockeringar. Men jag djupandas och tittar på kroken medans Alexander pratar med lugnande röst. När han säger att jag ska blunda så gör jag det. Sedan börjar resan in i mitt djupaste "jag". Känslor rivs upp och tårarna rinner ner för kinderna. Förlåtelse och kärlek till mig själv som barn och vuxen. Ser ljuset, känner att jag börjar le medans tårarna rinner. Glädjetårar. Jag känner mig fri. Jag känner mig lugn. Det är tomt, lugnt och skönt. Sedan kommer wow-känslan… Efter en timme så är det fortfarande lugnt och skönt. Tomt! Inga tankar. Jag säger bara Wow! Kommer jag nog säga hela kvällen. Tack Alexander för hjälpen! Jag känner mig som en ny människa eller jag känner mig som "Gunvi". Alla borde pröva på hypnoterapi och djup andlig coachning. För att "hitta sig själv". Tack än en gång!"

Gunvi

 

"Kan inte annat än att rekommendera Alexander Herold varmt, hade nyligen en hypnoterapi session med honom. Det var en magisk, vacker och frigörande session som låste upp ett gammalt olöst sår som legat gömt långt inne i det undermedvetna som jag personligen aldrig hade kommit åt på så kort tid, kombinationen av hypnoterapi och NLP och Alexanders personlighet gjorde sessionen oslagbar. Så rekommenderar honom varmt verkligen !"

Helena


"Hej Alexander,
Jag vet inte hur ska jag tackar dig. Det bli barar bättre o bättre i mitt liv sen vi har haft en hel månad tillsammans med hypnos och rädsla.
Jag har kunnat få till min chef och sagt att jag vill gå ner i tjänst till 75% för att jag ska ha mer tid med min företag som jag brinner för. En underbar underbar känsla att jag vågade att jag kunde säga på rätt sätt ingen rädsla.
Har inga ord hur underbar det känns och många saker som jag kan stå för.
Tack tack tack du är magisk"
Monica


"Magisk upplevelse hos dig under hypnos häromdagen

Skulle våga säga att jag är på-nytt-född. Jag vet att mina egenskaper funnits där under alla känslouttryck men nu behöver jag inte agera i affekt utan är mitt sanna jag.

Jag njuter otroligt över den jag är nu och som jag nämnde för dig Alexander så kanske även muskelsmärtor och ledvärk jag haft i några skulle minska eller t o m försvinna.

Det har ju bara passerat två dagar sedan min session och jag vågar påstå att muskelsmärtorna minskat rejält!

Tack vilken otrolig session jag fick och vilket härligt resultat jag uppnådde!"

Laila


"Jag är så glad att jag tog Nalia till dig!!! Hon hade verkligen sagt ifrån till jobbiga barn på skolan idag! Hon var helt annorlunda när jag hämtade henne idag en verkligen självförtroende boost hon hade stått upp för sig själv och sagt ifrån riktigt bestämt.

Frågade henne hur hon känner sig.

Hon säger bra!"

Mamman om sin 6 åriga dotter Nalia.


"Hej Alexander,
jag vill verkligen tacka dig för vår session, i vilken du ledde mig till djupet av mig själv. Där mötte jag även min mamma och hennes mamma och fick möjligheten att läka ett trauma som först vidare i vår familj under generationer, genom att kliva in i dem och känna deras känslor. I din trygga närhet vågade jag konfrontera och utmana det svåra och skapa ett mer fungerande jag. Väldigt fina övningar och du var fullkomligt närvarande under hela sessionen. Jag kände att något större än du och jag tog plats här. 

Tack!"

Lou Rehnlund


"Jag har just fått hypnos av Alexander, det är en mycket ovan känsla som jag känner nu. Papegojan i huvudet har tystnat, den har alltid tjattrat om att jag måste prestera för att bli älskad och duga. Jag duger som jag är, den kan jag förstå helt plötsligt.

Det har bara varit en ramsa som jag rabblat, utan att känna det.

Helt underbar lättare varmare känsla i hela kroppen.

Nu är jag sann i mitt sanna jag

Tack Alexander"

Anni Rastman Broman


"Har testat på diverse olika terapiformer genom åren men utan framgång, inte funnit den rätta som går på djupet och inte endast symtomdämpar, för det är vad en traumatiserad tjej med ett inre trasigt sårbart barn behöver! Hypnos sessionen tillsammans med Alexander gjorde underverk. Äntligen fann jag rätt metod!!! Mitt inre barn med negativa erfarenheter och osunda mönster i sociala sammanhang började få chans till läkning. Alexanders vägledning var genuin och professionell; han utstrålade trygghet, ett lugn och valde de rätta orden för att kunna neutralisera och omprogrammeras. Det kändes naturligt för mig att blotta mitt inre till honom, kände inget motstånd vilket jag annars brukar göra. Vem kunde ana att endast en session kunde göra så stor skillnad? Från att känna mig mindervärdig, meningslös och liten i sociala sammanhang kan jag nu se mig som jämlik, trygg och vara avslappnad – därmed kan jag vara mig själv till hundra procent och visa vem jag egentligen är vilket ger chans till nya vänskaper. Äntligen!!! Jag är inte längre livrädd och ångestfylld i sociala situationer; jag är lugn och harmonisk, jag njuter! En session hypnos med Alexander är anledningen till detta! Är så innerligt evigt tacksam, han gör magi!"

Isabella


"Har haft social ångest i 20 av mitt 33-åriga liv, så när jag såg Alexanders inlägg tänkte jag att jag måste prova. KBT har fungerat sisådär. Jag jobbar dessutom i butik där jag möter folk konstant, har övat och övat och försökt att med medvetenhet observera och ångesten osv, men ändå 7 år senare har jag stora svårigheter att känna mig lugn i en konversation/möte, vilket som vi alla vet, tär på psyke och kropp. Fobin triggades där vid första mötet men kunde slappna av tack vare hans vänliga och inkännande bemötande. Sessionen var så välgörande. Kunde för första gången på länge släppa fram autentiska ord och känslor för en annan människa. Utan någon som helst rädsla. Alexander kändes som en gammal vän jag inte träffat på 100 år. En vän som kommit för att putta upp en på rätt spår igen. En vän som påminner om ens riktiga jag. Dagarna efter sessionen hade jag upplärning av en ny kollega på jobbet. Vanligtvis hade jag haft panikångest av det, svettats, darrat, svårt att andas och konstanta tankerusningar om mitt tal, beteende, ordval och kroppsspråk som dränerar mig på energi. Men inte denna gång. Det gick som en dans. Det är klart att jag fortfarande filtrerar vad jag säger och gör, men utan rädsla. Stressen över att bli bedömd var borta. Nu har det gått ytterligare några dagar och jag är så förvånad över hur länge jag kan ha ögonkontakt med en annan människa, och vilken behållning det finns i att kunna möta någons blick! En ny dimension av mig själv och mitt liv öppnar upp sig, jag är fortfarande jag, bara en mer orädd version och det är så befriande. Förundrad över hur mycket jag egentligen har att säga nu när rädslan inte förtrycker mig. Slutligen vill jag säga till dig som funderar men kanske inte vågar? Det är inte farligt, inte läskigt, inget hum-flum. Det är en behandlingsmetod som verkligen kan hjälpa dig framåt i livet och göra det mycket enklare och friare för dig. Prova bara "

Hanna"Tack för den fantastiska hypnos-sessionen, som jag starkt kan rekommendera för er alla!

Jag har idag för första gången i mitt liv fått faca navet av min 'duktighet' och tidpunkten när alla andras behov gick före mina egna. Därefter fick jag chansen att försvara mig själv och berätta i vuxen ton vad jag tyckte och tänkte då och nu.....plus mycket mer!!

Känner mig äkta, hel och lugn på den andra sidan. Kommer göra allt som krävs att stanna kvar med mitt sanna jag. Är nyfiken på vilka fler verktyg som du kan ge mig, Alexander.

You make sence!!"

Sabine


"Hej Alexander! Jag måste bara höra av mig för att berätta att effekten av båda våra hypnosessioner verkar ha inneburit en tydligt märkbar och långvarig effekt. Jag måste erkänna att jag var skeptisk till att hypnosen och omprogrammeringen skulle kunna innebära någon riktig skillnad i mitt liv men allt pekar på att det fungerade och mitt liv är mycket bättre nu. Jag ville bara säga tack!"

Erik


"Idag har jag hypnotiserats , om jag ska vara ärlig var jag orolig för att det inte skulle fungera på mej ; ha ,ha

Tack Alexander som proffesionellt och varsamt ledde mej ner i mitt innersta rum .

Där fick jag möta orsaken till att jag aldrig känt mej älskad eller ens kunnat älska mej själv . Jag mötte mej själv redan i förlossningsrummet ….där började den viktigaste resan ….där jag kunde förlåta min mor min mormor och så småningom mej själv för att hitta mitt Sanna jag , och ska från och med nu njuta av resten av detta livet som Chris 2.0

Med Alexanders fantastiska vägledning kunde jag frigöra mej från känslor av att inte vara älskad , där satt så mycket som påverkat hela mitt liv .

Så mycket tårar och sorg frigjordes och övergick i ett lugn , glädjefylld nyfikenhet på livet som jag aldrig tidigare upplevt .

Det kändes lite som ” hakuna matata ”- mood när Alexander ledde mej upp igen

Jag rekommenderar varmt att du gör detta, Alexander är fantastisk , du kommer inte bli besviken ."

Chris


"Rekommenderar Alexander Herold till hundra procent. Du finner dig själv och integrerar dig in till dig själv. En fantastiskt känsla och upplevelse. Du blir hel/komplett. Du får kontakt med din innersta sanning."

Ulrika


"Jag har just fått hypnos från Alexander. Wow, vilken upplevelse! Min uppväxt har kantats av känslan av oduglighet, ständigt frågande om jag var älskad av andra än mamma, om det jag gjorde var rätt, om jag var bra nog. Att jag periodvis var fet gjorde att jag skyddade mig från osunda relationer till män och såklart en reflektion till min relation till mig. Otrygghet och andra negativa känslor lämnade tomhet som jag inte vetat hur jag skulle fylla den. Jag har gjort mycket destruktivt från 10 års ålder ända upp till vuxen ålder, inkluderat destruktiva förhållanden där jag känt mig tvungen till att kämpa för min rätt åter och åter igen. Min barndom innehöll sjukdom både medicinsk och fysiskt i skelettet, i resten av mitt liv har det kantats med olyckor som jag har utsatts för och bevittnat. Mycket död och olycka. Alexander är skicklig och inlyssnande på ett extremt fingerfärdigt sätt. Det märks mycket tydligt att hans erfarenhet är lång. Han adresserade mina områden på ett mycket precist vis och vägledde med en trygg hand från början till slut. När jag kände mig osäker så gav Alexander styrka att våga se djupare. Som jag förstår det så är en session tänkt till 60 min men Alexanders professionella och noggranna arbete lät sig inte begränsas. Jag tittade på klockan och vips så hade det gått 1 tim och 45 min! Det var en ny kvinna som tittade sig i spegeln, jag älskar mig och jag är värdefull precis som jag är. Tusen tack!"

Susanne


"WOW!

Jag har precis blivit hypnotiserad av Alexander, jisses vad som kan ske och vad som kan komma fram. Just nu är jag en superkvinna och kommer så att förbli.

JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV! På riktigt nu. Mitt huvud är tomt på tankar nu, och jag ska bara fortsätta att njuta av detta, var bar tvungen att dela med mig lite av min session med en fantastisk hypnotisör och medmänniska Ha det bäst och kram."

Inga


"Har i dag fått hjälp av Alexander att våga gå igenom min rädsla och nysta upp känslan att behöva anpassa mej.

Jag hamnade i mammas mage och var inte önskad och min mamma var rädd att ta emot mig. Mamma hade inte tillgång till sina känslor och mormor fick komma in och se konsekvenserna av det hon och sedan min mamma och jag och även mina barn lidit av denna bristen på kärlek som vi inte var orsaken till utan det gått långt tillbaks.

Ta ansvar för det och visa det och ge kärlek och låta det växa och gå vidare. Det är svårt att förklara i ord hur det kändes. Sedan guidade Alexander mej vidare och jag kunde känna hur livet som varit inte berörde mej negativt som det gjorde då, jag tog inte in de negativa känslor som andra riktade mot mej - de var inte mina! Jag fick tillslut en känsla av att äga mitt eget liv! Jag var tom i huvudet och som kokt spaghetti i kroppen med stort lugn och en trygghet inför mej själv och framtiden.

Jag kan inte komma ihåg att jag mått så här bra nånsin!

Nu blir det varmt te och filt och soffmys och jag äger min dag!

Kan verkligen rekommendera er att göra samma sak. Jag har gått flera år i terapi som varit bra och hjälpt mej en bit på vägen men denna viktiga pusselbit har jag saknat och utan den lidit i onödan i livet.

Stort tack Alexander för den känslan av trygghet och tillit och ditt kärleksfulla sätt att guida mig -

Detta var magiskt!"

Marita


"Tack Alexander

Det tog 20 minuter att lösa upp blockeringen knutet till lilla mig o som jag burit resterna av ända till nu.

Med stadig, varm och dynamisk rak på sak anda så kände jag mig helt trygg med att gå djupt med dig. Resultatet känns hela vägen inifrån och ut på fysisk nivå.

Tack från hjärtat "

Yvonne


"Tusen tack för samtalet idag! Jag fick stöd i att lämna gamla tankemönster och förställningar om mig själv, att inte duga och att utmana min m rädsla för mörkret som följt mig genom livet. Jag är förlöst! Rekommenderar varmt Alexander!"

Elisabeth


"Idag fick även jag hjälp av denna fantastiska människa Alexander Herold. Pga av detta så vågade jag idag lägga ut något på FB som är oerhört känsligt som jag såååå länge velat säga till min mamma men inte klarat av olika anledningar. Jag hade en blockering som jag fick hjälp att öppna upp. Tack tack tack bästa Alexander "

Annelie


"Jag fick ett väldigt stort förtroende för Alexander. Vi hade en första sejour där vi arbetade med min flygrädsla och jag kände att jag gick där ifrån med större självförtroende inför min kommande flygresa. Jag kommer att gå tillbaka till Alexander för att få hjälp med min rökning. Kan varmt rekommendera Alexander."

Magnus K


"Alexander är mycket kunnig och vägleder på ett mjukt och tillitsfullt sätt genom hela hypnosen. Jag känner mig alltid trygg i hans sessioner och resultaten är över förväntan. Jag kan på det varmaste rekommendera Alexander!! Han förändrar liv!!!"

Ann B


"Fick hjälp att lösa upp blockering som jag inte visste om. Avslappnande, kärleksfullt och befriande. Fick massor av energi. Rekommenderas verkligen, fick en annan syn på saker. Är fortfarande speedad och tillfreds med mig själv. Tusen tack för vägledningen. Solen ute och inom mig skiner starkt"

Åsa F


"Alexander Herold är en fantastisk hypnotisör och medmänniska. Lugn harmonisk röst som är lätt att lyssna på och ta till sig av. Jag kan med varmt hjärta rekommendera honom!"

Inga D


"Jag har egentligen inte trott på coaching, men wow !! Fick coaching för att hitta ett nytt arbete, fick vägledning hur jag skulle göra! Jag gjorde det och dagen efter gick jag till ett företag där jag hade sökt ett arbete för att höra hur det hade gått och komplettera mitt cv och som att knäppa med fingrarna så sa han jag prata med -När kan du börja jobba? Det hade inte hänt utan Alexanders vägledning!!

Jag kan starkt rekommendera Mr Alexander Herold!"

Ingela


"Tusen tack Alexander för en fin och kraftfull coachsession!

Din vägledning genom hela sessionen är lugn och trygg. Du hjälper till att hitta svaren inom

Känslan efteråt är frid i hjärtat och en starkare tilltro till mig själv.

Med återvunnen kraft och tillit till vad som är min sanning så känner jag mig fri, glad och ser fram emot att få använda dina fina verktyg närhelst det behövs.

Jag vill varmt rekommendera Alexander!"
Maria


"Tack för en fantastisk coaching session

Där Alexander ledde mig framåt till djup förståelse som förändrade på djupet. Gamla beteende, föreställningar, mönster som visade sig och nu blott är minnen. Nu, vet jag på djupet min vägKänns inom mig och jag Känner mig så lätt, fri lycklig och glad. Mina varmaste rekommendationer"

Helena


"När du tror du provat allt och hittar tillslut Alexander så ångrar du dig att du inte hittade honom först! Jag har aldrig vågat ge mej på min rädsla och sanningen och säga så har jag trott att ingen kunde hjälpa eftersom det legat så djupt rotad i mej, så långt tillbaka som barndomen. Alexander guidade mej igenom rädslan, jag fick tala till den, se på den och konfrontera den genom lugna instruktioner, tydligt upplägg och det gav ett lugn trots den smärtan, rädslan och paniken jag gick igenom. Hjälpen jag fick av honom höll i sig i flera dagar och jobbar än idag i mitt sinne. En riktigt grym människa som vet vad han gör och använder sig av ett lugn och trygghet som gör att man vågar möta de största hindren man fått under livet. Han är med och lyssnar på varenda ord du säger och är riktigt lyhörd. Jag rekommenderar varmt Alexander!"

Kristina S.


"Jag bokade coaching samtal med Alexander och är mycket nöjd. Alexander lyssnar, ger goda råd och kommer med nya perspektiv på frågeställningar/problem jag ville bolla. Jag kan se frågeställningar i nytt ljus och är glad för hjälpen jag fick av Alexander att kunna göra det, rekommenderas!"

Milena V


"En först mosträvig resa till mål. Med Alexanders envishet att komma till roten hjälpte mig. Jag har en känsla av lätthet och frigörelse inom mig. Det lossnade och jag känner nu både tacksamhet och kärlek för upplevelsen. Tusen tack Alexander! Hälsningar Susanne"


"Fick en verklig aha-upplevelse när Alexander bad mig blunda, prata/fråga mitt mindset/Ego om den tänker stödja mig i gamla synsätt vad jag tror att jag "måste" göra eller om egot tänker bistå mig i min mission/intention/mål. Svaret blev så tydligt med en sådan fråga. Han uppmanade mig att hela tiden prata med egot- vill du det ena eller det andra. Fick mig att förstå när jag hindrar mig i min mission, vad jag verkligen vill, bad Alexander mig att ta reda på vilket grundläggande behov som inte blir tillgodosett? Ytterligare en Aha-upplevelse att använda mig av nu när jag börjar agera/göra/handling emot det resultat jag verkligen vill ha- d v s "take Action". Utan den blir det ingenting. Bara ett luftslott- en fantasi. Göra egot till en utförare av det Jag verkligen vill , dvs Sanna Jaget. Får alltid nya insikter efter en session med dig. Kan varmt rekommendera Alexander Tusen tack. /AnnCecilia"


"Alexander!  jag kan inte förklara känslan jag har idag! Jag är glad! Jag var så säker att jag älskade mig själv! Men du fick mig att inse att jag inte gjorde det! Jag har upprepat för mig själv både igår och idag: Jag är inget offer! Det finns en helt annan energi i mig nu!  Tusen tack!"

Susanna L.


"Alexander hjälpte mig att komma i kontakt med mitt inre barn och det var en fantastisk upplevelse. Jag är tacksam för hjälpen att hitta mig själv. Rekommenderas varmt" Mikaele V.


"Idag hade jag ett ca 1 timmes långt samtal med Alexander, ett samtal som jag nästan höll på att avboka för att jag var livrädd. Jag har levt med svår rädsla över 30år som har styrt och speglat alla beslut jag fattat. Men idag upplevde jag något som jag aldrig trott att jag skulle få uppleva eller ens våga gå igenom. Att sätta ord på rädslan, titta på den från olika vinklar, vad den innehöll och dessutom vad den gjort med mej hur jag låtit den fått vara dominant och hur jag fortsatt att använda den rädslan som andra gett mej sedan barndomen och fortsatt att trycka ner mej själv trots att jag inte behövt vara rädd länge. Alexander gjorde något med mej han skapade en trygghet, en bro som gjorde att jag vågade släppa taget, släppa kontrollbehovet och våga sätta ord på rädslan! Så häftigt och så fascinerande hur han professionellt ledde mej igenom samtalet och lyssnade på vartenda ord jag sade utan att döma min rädsla. Alexander blandar och gav av sina kunskaper i coachning och hypnos och var oerhört lugn och saklig vilket gjorde mej trygg. Den som har en blockering eller ett svårt hinder i livet, tveka inte att kontakta Alexander - ni kommer inte bli besviken han är verkligen professionell och duktig."

Kicki


"Jag brukar inte ha svårt för att varken prata eller skriva men jag är helt blowned away efter coachingen m Alexander. Efter bara ca 17 min fick tillvaron helt andra förutsättningar. Mitt trossystem innan: Du skall inte tro att du är nåt !!! Efter coaching: Jag kan uträtta mirakel. Det kändes som karusellen stannade, det vart tyst & stilla. Kändes lätt & befriande. Jag har testat många olika terapiformer men inte kommit åt kärnan/roten till det som skavde. Just detta klarade Alexander av, på ett tryggt & säkert sätt guidade han mig genom gamla snåriga igenväxt stigar till ett avslut. Jag får äntligen luft igen.. I dag har jag rensat och städat; ut med det gamla, in med det nya. Rekomenderar verkligen Alexander till alla. Livet är alldeles för kort för att slösas bort. Tusen tack// Birgitta"


"Alexander hjälpte mig att otroligt snabbt komma åt kärnan i mitt problem och vad det egentligen handlade om och att möta mina känslor. Jag fick även möta mig själv som barn och få större kontakt med min självkänsla och min kärlek till mig själv. Allt detta skedde på mindre än en timme. Jag är oerhört positivt överraskad av hur skicklig Alexander är och rekommenderar alla att prova att ha samtal med honom. Varmt tack Alexander!"

Sara B.


"Jag fick en coaching med Alexander.

Jag får ibland en väldigt ansträngande och spänd känsla i halsen och har försökt att komma åt orsaken till den. Den här känslan har varit störande och när den kommer så tappar jag kraften i rösten och jag hör själv hur ansträngd jag låter. Det blir då att jag harklar mycket vilket inte hjälper. Den kommer när som helst och jag har försökt hitta samband.

Trodde och tyckte att jag "jobbat" mycket med mig själv under många år och "rensat" ut massor med triggers långt bak i tiden till barndomen.

Alexander är väldigt lyhörd för vad man säger och han lotsade mig ganska snabbt till vad det kunde bero på - och det var väldigt tidigt i min barndom - som jag trott att jag var klar med.

Det var en förlösande upplevelse. Får kolla framöver när det blir en situation där fenomenet brukar uppstå - om det är annorlunda. Det känns nu ändå som att jag nått ännu en klarhet.

Tack Alexander för hjälpen."

Rose-Marie


"Alexander är fantastisk på att vägleda och han gjorde att jag kände mig trygg genom hela sessionen. Rekomenderar honom verkligen."

Lotta L.


"Hej Alexander! Nu när det har gått tre dagar efter min hypnossession hos dig och jag har smält det som hände vill jag bara tala om att jag känner mig som en ny människa. Så befriad och lättad! Det är underbart att ha fått kontakt med mig själv och mitt hjärta igen efter alla dessa år. Det är så häftigt, (ja nästan komiskt ibland)när jag får svar från mitt inre, sanna jag, som är helt tvärtemot vad den vuxna Rosie med alla sina mönster och föreställningar har varit säker på varit sant. Jag är så glad över att jag gjorde detta och är verkligen tacksam för din hjälp. Jag har hittat en riktning och stabilitet i mig, som känns helt ny, men mycket trevlig. Stort tack! Rosie"


"Så intressant vad en timmes coaching kan göra för skillnad! Alexander fick mig att åter connecta till mitt andliga JAG och min inre vision. Och tydligera se egot som har en annan agenda. Känns lättare att bara lyssna på mitt eget inre jag! Så tacksam för påminnelsen, det var prick i!"

Tone


"Att ta hjälp av Alexander när man driver företag kan hjälpa en hel del. Att få en klarhet i hur jag kan ändra mina tankar, känslor och med det mina resultat. Att helt enkelt träda in i företaget med större kraft. Rekommenderar alla att pröva en coachning med Alexander."

Eva


"Träffsäkert guidade Alexander så att samtalet bidrog till nya perspektiv, insikter och framför allt att jag kunde nå ända in i hjärtat - att hitta kopplingen mellan hjärna och hjärta. Många tårar och en hel del skratt. Befriande!"

Alexia


"Jag fick en hypnos där jag kunde lyfta bort en tung börda jag burit med mig länge. Alexander guidade mig genom de upplevelser jag fick med olika känslor osv, och resultatet känns fantastiskt, precis vad jag förväntade mig! Jag rekommenderar alla som tycker att något "skaver" att testa hypnos eller guidat samtal med Alexander. Han är fantastisk på att möta upp ett behov och låta mig ta mig ut på andra sidan!"

Perita


"Vilken upplevelse. Alexander guidar dig till ditt innersta med lugn och varsam hand. Resultatet var helt oväntat men att få möjlighet att rätta till saker som gått fel är en överväldigande känsla. Kan varmt rekommendera Alexander och ser fram emot nästa gång."

Marie


"Vill verkligen rekommendera Alexander på alla sätt. Vilka bekymmer du än har så kommer du känna dig mer fri och upplyft på många sätt. Från barndomstrauma, dålig självkänsla och självförtroende, andra saker som gör att livet går på halvfart med låg energi får man en ny grund att stå på efter behandlingen. Jag har provat olika behandlingar hos Alexander och det känns som om sinnet befrias från det tunga, du får livsglädje och kommer vidare snabbare än från traditionell terapi. Tack!"

Susanne"